December 22, 2014


BUÉK (szilveszteri) SMS-ek

 1. Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!
 2. Minden ünnepben a legjobb a Szilveszter, mert tuti kabátvesztést jelent a Histeria 2002!!! (2001-i tanulság alapján)
 3. Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.
 4. Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.U.É.K.
 5. Tegnapelőtt tuska december 30, Tegnap tuska december 31 Matuska Szilveszter.
 6. Az új évben legyen részed mindenszépben szexben 7szer mindenhéten de légy ma éjjel disznó részeg igybúcsúztasd az óévet! BUÉK!
 7. Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! BoldogÚj Évet Kívánok!
 8. Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.!
 9. Eljött hát a az év vége, pezsgős üveg kézbevéve, csak sokszerencsét kívánok, majdutána tovább álok, ugy is tudtad hogy eztírom, de gondoltam azért megírom!!! B.U.É.K!!!
 10. Melyik ünnep esik január elsejere? (Húsvét, Karacsony, Május 1., Szilveszter, Újév, Boldogasszony)
 11. Utolsó napján ennek azévnek a szerencsemalackák megintútra kélnek. Azt kívánom néked hogy haarra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanaknálad! B.U.É.K.
 12. Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is ilyenkor fázik csak igazán a pénisz. Sapkánál, sálnál jobb egy meleg pina,találjon meg téged is egy szexörült pina! BUÉK !!!!!!
 13. Irigykedve néz most ahúsvéti nyúl, mert a mai buliban aJézuska az úr. Táncolnak az angyalok,szikráznak a fények, legyen ma szép napod,s utána Boldog Új Éved!
 14. Remélem kihevertétek már a Karácsonyt, és töltödtök a szilveszterre!
 15. Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon,régi jótól meg ne fosszon. Ki barát voltaz maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK 2005
 16. jövő évben legyen részed mindenszépben,szexben hétszer mindenhéten,de légy ma éjjel disznó részeg,így búcsúztasd az óévet,így kívánok boldogúj évet!
 17. Szilveszterkor történt: Mindenki: Roland gyere, már megy a Himnusz! Roland: Kit érdekel?
 18. Disznó sivít petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok Boldog új évet kívánok!
 19. Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat azúj év már csak néhány óra, ne gonoljmost másra csak a szépre jóra. Boldogúj évet!
 20. Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.
 21. Az újévben éld az életed vidáman, ne legyenhiányod borban és pinában.Legyen mindigkezedben a söröd szőke cicák szopják le a pöcsöd!!
 22. Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?
 23. Járd a vadászösvényt serényen, fegyveredés farkadhasználd keményen!Puskád hegyét tedd sok nemes vadba,és még vagy 50 évig ne kelljenVIAGRA!BUÉK!!
 24. Jó, hogy kiment a biztositék, most nyugodtan túrhatom az orromat..... 1998 Szilveszteren egy haverom ,,kopte,, egy áramszünet alkalmaval.
 25. Szilveszter alkalmából nem kívánokegyebet, csendes lépteid kísérje szeretet.Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom,légy boldog a következő 365 napon!B.U.É.K.!
 26. Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokatkiáltok: boldog új évet kívánok!!
 27. A jövő évben legyen részed mindenszépben, szexben hétszer mindenhéten, de légy ma éjjel disznó részeg,így búcsúztatsd a múlt évet.Kívánok neked Boldog Új Évet!
 28. Erdő szélén ezüst fenyő havasággal büszkélkedő őz és nyuszikörbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOGÚJ ÉVET KIVÁNOK!
 29. Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!
 30. A szerencse banknál a 2003-as számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!
 31. Havastéli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok mindenjót az új esztendőbe!
 32. Nem tudok rímet írni hisz nem vagyok csak egy öreg néni de egyet mondhatok neked sok boldog új évet kívánok neked!
 33. Virradjon rád szép nap,köszöntsön rád jó év, kedveshajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbeboldogság, a szívedbe béke, eztkívánom neked az új évre.
 34. Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkorkezdődik az élet, komás tekintetek,a fejek kékek, kivánok most neked Boldog ujévet!!!
 35. Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!
 36. Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtol, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!!
 37. Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövö esztendőben! BUÉK !!!!
 38. Miért éjfélkor tartják a szilvesztert? Hogy adenevérek is tudjanak jönni a buliba!
 39. Ünepeljük az Óévet, ezért nemigazán emlékszek kívántam e már Sok BoldogÚj Évet!!! Ha igen bocsi és megyektovább bulizni!
 40. Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!
 41. Bujjál mellém Szilveszter. Miért? Te vagy az Újév?
 42. Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kivánok!
 43. Langyesőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszterneknehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, BoldogÚj Évet Kivánok!
 44. Többek kedves érdeklődésére, hogy miért tűntem el szilveszter óta, tájékoztatásúl közlöm, hogy NEM én vagyok a Zambó Jimmy!
 45. Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bizzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!
 46. A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Újévet!
 47. Bundybaby berúg ma mint az állat,kicsi nyúlam legyél ma vad az ágyba!Mindenkinek íszonyat sok puszika,így kíván Boldog Új Évet a Bundyka !!!
 48. Ha olykor mégis gyötör az élet,azért mostörülj a jónak a szépnek.S szívedbe csendüljön mindig az ének:Hogy vannak akikszeretnek téged!
 49. Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BUÉK!!
 50. Nem kell Karácsony, nem kell Szilveszter, csak hogy farkam pinákban vesszen el
 51. Újévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 elött ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. Ilyen Boldogúj évet kívánok én néked!
 52. Részeg vagyok mint az állat, telehánytam már a kádat. Klozet mélyén négykézláb okádok de pezsgőpukkanásra felállok, s Neked Boldog Új Évet kívánok!
 53. Mint lyukas zsákból a lencse,úgy hulljon rátok a szerencse!!! 8) Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Ú Évnek keretet!
 54. Had ihassunk, had ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! BÚÉK!
 55. Eljött hát az Ó év utolsó napja, vedel is a város apraja - nagyja. Koccintunk hát mi is hát egészségetekre, teljesüljön álmaitok a jövőesztendőben. BUÉK.
 56. Az újévben járjad az életed vidáman, ne legyen hiányod borban és pinában! Legyen a kezedben mindig a söröd, lányok szopják lelkesen a pöcsöd!
 57. Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján átölelem a világot, Boldog Újévet Kívánok !
 58. A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten! De légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet! BÚÉK!!!
 59. A szilveszteri kismalac puszilja az orrodat, és hozzon az új esztendőben szerencsét sokat! B.Ú.É.K.
 60. 2010-ben dagadjon az erszényed kivánok szívet bivalyerőset, az iváshoz jó májat, lépet, a nőkhöz farkat, de keményet. Egyszóval kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET.
 61. Kívánok neked 12 hónap egészséget, 52 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc SEXET! BUÉK
 62. Itt a Szilveszter vége az évnek, kell a zsíros kocsonya vörösbor a bélnek, Hopp itt egy kismalac rálép a kekszre, vedd rá az asszonyt az orális szexre! BUÉK
 63. Szilveszter éjjelén válasz egy csillagot ha bármi bánt,neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet,lelkedet, kívánom tegye szebbé 2006-os évedet! B.U.É.K
 64. Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat, malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok minden jót szután Jó Évet!
 65. Petárda robban, részeg a padlón koppan, róka család a WC-ben Lagzi Lajcsi a TV-ben, több rímet én ide nem írok, boldog Új Évet Kívánok!!!!
 66. 2010-ban ezer csoda érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen! Bánat téged elkerüljön álmod vágyad teljesüljön! BUÉK!
 67. Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a ma esti buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az anygaklok, szikráznak a fények, legyen boldog napod és utána Jó Éved!!!
 68. Bukócső és pályagumi, angyalkákon tanga bugyi, fék B3 (bal3) szemben árok BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
 69. Én vagyok a télapó, úgy bebasztam mint a ló, van zsákomban minden jó: bugyi, tampon, műdákó. Nem megyek ma veletek, pornófilmet rendezek! B.Ú.É.K.
 70. Utolsó napján ennek az évnek Szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom Neked,hogyha arra járnak Térjenek be hozzád,s maradjanak Nálad!
 71. Múlik a nap, s múlik az év, Ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, S ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet!
 72. Itt az Új Év,új jót hozzon, Régi jóktól meg ne fosszon! Hogyha új jót nem is hozhat, Vigye el a régi rosszat!
 73. Elsején amikor kialszanak a fények, A detoxikálóban kezdődik az élet! Kómás tekintetek,a fejek zöldek-kékek, Kívánok most Neked Boldog Újévet!
 74. 2010-ban ezer áldás érjen, Öröm és szerencse örökké kísérjen, Bú és bánat Téged elkerüljön, Gondolatod,álmod teljesüljön!B.U.É.K
 75. ...és az év végén, mikor 365 gumit elhasználtunk, majd beolvasztottuk és abroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy "GOOD YEAR"!!! BUUUÉK!!!
 76. Itt a Szilveszter vége az évnek ,kell a zsíros kocsonya vörösbor a bélnek, Hopp itt egy kismalac rálép a kekszre , vedd rá az asszonyt az orális szexre! BUÉK
 77. Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat, Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőre! BUÉK.
 78. Lágy esőben tömör ködben, holtrészegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján , négykézláb az árok partján, Átölelem a Világot - Boldog Új Évet Kívánok!
 79. Járd a vadászösvényt szerényen, fegyvered és farkad használd serényen. Puskád tedd sok nemes vadra, és még vagy50 évig ne kelljen Viagra! BUÉK.
 80. Utolsó napján ennek az évnek a cigánycsemeték megint útra kélnek, Azt kívánom neked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzád ,s maradjanak nálad! BUÉK.
 81. Ha a seggedet konfetti borítja, ha a farkadon citromszelet lóg és a töködön sült zsír csurog, Akkor berúgtál barátom és az új évi malacot kúrod! BUÉK.