Augusztus 18, 2014


Humoros SMS-ek

 1. A Magyar Sakkszövetség örömmel értesíti, hogy az ön személyében megtalálta kabalafiguráját, a sötét parasztot. Gratulálunk,oklevelét postázzuk!
 2. Reggel, mikor az ágy kivet, első gondolatom csak Te vagy, rád vágyom! Te vagy az életem, KÁVÉ, KÁVÉ mindenáron!
 3. Ha a makkodat tűlevél böki, ha a frakadon üveggömb lóg, a zacskódon gyertyaviasz csurog, akkor vigyázz, mert a karácsonyfát DUGOD! Boldog Karácsonyt!
 4. Ezt az üzenetet 3000 éve indították útra a Galaxis egy távoli bolygójáról, azzal a feladattal, hogy megtalálja a legnagyobb marhát a földön. A küldetés véget ért!
 5. Ezt az sms-t küldd el annak, akit szeretsz, akit gyűlölsz, akit kedvelsz, és annak, akivel le akarsz feküdni, aztán gondolkodj el, hogy Te miért kaptad!
 6. Komolyan beszélnünk kell a kapcsolatunkról! Szeretném, ha nem lenne köztünk semmi..! Se ruha, se levegő!!!
 7. Van 25 másodperced,hogy írj nekem. Ebből már 15 letelt, és ha nem ér ide 10 másodperc múlva, amiből már 8 letelt, akkor lógsz 100 puszival...
 8. Nézem a csillagokat és téged látlak, nézem a napot és téged látlak, nézem a világot és téged látlak.. Menj már arrébb bazzeg, mert nem látok tőled semmit!
 9. Gratulálunk! A Magyar Sakk Szövetség megállapította, hogy az ön talpa a legkisebb sakktábla! Mert csak egy paraszt fér el rajta!!!
 10. Reggel nem ettem, mert rád gondoltam, délben nem ettem, mert rád gondoltam, este nem ettem, mert rád gondoltam. Éjjel nem aludtam, mert rohadt éhes voltam.
 11. Hiányzol,ágyba akarlak húzni, csak téged kívánlak.Minden porcikádat érezni akarom, azt akarom hogy légy enyém! Üdv:INFLUENZA
 12. Ma divatosak a kis autók, a kis mobiltelefonok, de eljön az idő mikor divatos lesz a kis pöcs és akkor te nagy vagány leszel.
 13. Önnek egy jóéjtpuszis üzenete érkezett.A cuppanás után kérjük hunyja le szemét és álmodjon az üzenet küldőjével.CUPP!
 14. Ha megtartod ezt az sms-t, szeretsz engem, ha kitörlöd, akarsz engem, ha válaszolsz rá, szeretkezni akarsz velem, ha nem érdekel, istenítesz! Mit teszel?
 15. Ha követ egy piros ruhás, nagyszakállú ember, és elkap, majd belegyömöszöl a zsákjába, ne ijedj meg, csak téged kértelek karácsonyra!
 16. Ha sírsz nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmaid, ha boldog vagy nincs aki lássa mosolyod... de próbálj meg csak egyszer fingani!
 17. A dohányzás 7 perccel rövidítti meg az ember életét, a sex 15 perccel hosszabítja meg. Üzenjük minden dohányosnak: KURJATOK AZ ÉLETETEKÉRT!
 18. A törvény a lopást bünteti! Mivel elvetted a maradék eszemet, 150év szabatságvesztésre ítéllek amit velem kell letöltened!
 19. ABCDEFGHIJKLMNOPQR STUVWXYZ. Azt kérted, hogy írjak valamit. Itt vannak a betűk, válogasd ki magadnak!
 20. Egy nap csak egy emberhez tudok kedves lenni és ez nem a TE napod! SEGGFEJ
 21. Csillagok, kérdöjelek, vigyori pofák, zárojelek, pontok, veszzök... rám támadnak az smsek. Gyere csak TE menthetsz meg!
 22. Ha a jobb lábad a Karácsony, a bal lábad pedig Szilveszter, akkor meglátogatlak a két ünnep között!
 23. A világon most 10 000 ember eszik, 3000 alszik, 50000szeretkezik, 1200 olvas, csak egy hülye van aki ezt az üzenetet olvassa!
 24. Vigyázz magadra! Belőled csak egy van. A többiek többen vannak, őket könnyu pótolni.
 25. A szerelem olyan mint a fing, hamar elszáll de az emléke megmarad.
 26. A szerelem definálhatóan amorfizálódott periférikuskomplexum, ami a pszeudoindividualisztikus egocentrumban kiváltja a "de jó lenne baszni" érzést.
 27. A macska a leghízelgőbb és egyben a legalattomosabb állat a világon, ugye Cicuskám?
 28. Az ön mobiltelefonja megsértete a Magyar Honvédség frekvenciáját. A hiba azonali elháritása érdekében hívja a Technikai Ügyeletet:0680/6665551.
 29. A rend?rség talált egy hullát, ronda, nincs agya és kicsi a farka. Aggódom! Élsz még? Ha egy férfi megérint a szavaival, akkor a keze sincs már messze.
 30. T. Hölgyem/Uram! Cégünk tudomására jutott, hogy ön nemi életének 75%-át hátulról, kutya pózban éli. Ezért ezévtöl köteles EBADÓT fizetni!
 31. Unatkozom, gondoltam küldök neked egy SMS-t. Figyu öcsi ez nem azt jelenti, hogy el is olvashatod!
 32. Én egy UFO vagyok aki a telefonodnak álcázza magát. tartod az ujjad. De a mosolyodból itélve neked is tetszik.
 33. *H*a* *a* b*e*t*ü*k* k*ö*z*ö*t*t* *c*s*i*l*l*a*g*o*k*a*t* l*á*t*s*z* *s*z*ü**k*s*é*g*e*d *v*a*n* *s*z**e*x*r*e*!*
 34. Kék erdőben Jártam zöld ibolyát láttam és holnap megyek szemészetre.
 35. Hello konyakosmeggyecském. Itt a te gumimacid. Ha vágysz egy mogyorós csók után, akkor jelentkezz ...8 után a legédesebb kisrtésnél!
 36. Ez egy SMS puszi! Nyomdd gyengéden az arcodhoz.,, CUPP!!!\" Igény szerint naponta alkalmazható.
 37. Szép Karácsony alkalmából nem kivánok egyebet,csendes lépésed kisérje szeretett, lelkedben legyen béke, szívedben nyugalom. Boldog Karácsonyt ezen a szép napon!
 38. Melyik az a szexpóz, amelyikben a legcsúnyább gyereket lehet csinálni??? ............. Kérdezd meg anyádat!!!
 39. Egy amerikai felmérés szerint, azok a férfiak, akik ágyba vizelnek és rosszak a szexben, telefont tartanak a kezükben, és SMSt olvasnak.
 40. Ma divatosak a kisautók és a nagyfarkú csávók... de eljön az az ido~, amikor a kis farok is divat lesz meg a nagy auto... nagymeno~ leszel te is akkor... :)
 41. Tegnap este kétségbeesetten kerestelek, a csupasz testemen akartalak érezni, aztán nélküled kellett elaludjak... Te drága egyetlen pizsamám!!!
 42. Szeretlek, mert nem kell sokáig fu^zni téged, hogy járj velem, mert drága vagy. Szeretem a nyelved és élvezettel hatolok beléd... Te vagy a kedvenc cipo~m!!!
 43. Simogatsz, becézel, érzem már a lábaim között elönto~ mélységed. Lassan a hátamra fektetsz, és levetkeztetsz... Hurrá: új pizsamát kapok!
 44. Ebben a pillanatban 50 millió ember alszik, 20 millió ember kávézik, 5 millió ember szeretkezik, és csak egy balfék van, aki ezt az üzenetet olvassa.
 45. Minden normális férfi a barátno~jével van, vagy egy utcai kurvát baszogat, de te olyan bunkó vagy, hogy most is a telefonodat baszogatod.
 46. A rendo~rség keres valakit, aki csinos, szexi, aranyos, és hihetetlenül jó az ágyban. Nyugi, te biztonságban vagy, de én hova bújjak?
 47. Gratulálunk! Ön a mai sorsoláson nyert egy háromhetes cigánygyereket, megkérjük mihamarabb vegye át nyereményét, mert különben postázzuk az egész családot!
 48. Én egy flört üzenet vagyok, és kivételesen kedves hapsiknak/csajoknak küldenek: például NEKED!!!
 49. Puszis üzenete érkezett! Kérem a cuppanás után hunyja le a szemét, és álmodjon a feladóval! Szerelem a nevem, sex a játékom, felejtsd el a nevem és játszuk a játékom .
 50. Csókos ajkaról legendák szólnak Ilyen pofája van minden vízilónak Amúgy szép vagy, csak egy kicsit gebe Ha meglát egy tehén elapad a teje.
 51. Fekszem az ágyban,Téged hallak. Álmodom,Téged hallak. Felébredek,Téged hallak. Maradj már csendben!!!!
 52. Olyan béna vagyok matekból!Most is a számokat nyomkodom és betűk jelennek meg!Idejönnél kicsit korrepetálni?
 53. Ezt az üzenetet 3000 éve indították útra a Galaxis egy távoli bolygójáról azzal a feladattal,hogy megtalálja a Földön a legmarhább embert.A küldetés véget ért.
 54. Te!Hallottad!A rendőrség köröz egy csinos,szexi szőke bombázót!Te biztonságban vagy.De én hova bújjak???
 55. Reggel nem tudok enni,mert Rád gondolok. Délben nem tudok enni,mert Rád gondolok. Este sem tudok enni,mert Rád gondolok. Éjjel meg nem tudok aludni,mert éhes vagyok...
 56. Felnézek anapra és Téged látlak. Felnézek a Holdra és Téged látlak. Kinézek az ablakon és Téged látlak. Állj már arrébb cseszd meg!!!
 57. Ezt az smst küldd el annak akit szeretsz,akit kedvelsz,akit gyűlölsz,vagy akivel le akarsz feküdni.És most gondolkozz el azon,hogy Te miért kaptad..
 58. Ez a kisugárzás,ez a mosoly!Ez a helyes arc és mindenekelőtt ezek a gyönyörű szemek!!!De most már elég rólam ennyi.Te hogy vagy?...
 59. Csövemmel a kezemben közelítek. Este van, jó sötét, nem lát senki. Kupakolok, behelyezem jó mélyre. A haverom szív, nyel és köp is. K*rva nehéz benzint lopni...
 60. Bocsi, ez az sms félrement. Visszaküldenéd?
 61. Fájdokló szemeid csillogása Arcodnak pirulása SZendekislány mit kivánsz úgy epedve? Talán megmondja e négy sor kezdő betűje
 62. Az öngyilkosság egyetlen elfogadható formája,ha halálra szeretkezed magad. Ha meg akarsz halni, HÍVJ!!!
 63. Önnek egy jó éjszakát üzenete érkezett. Az üzenet elovasása után kérjük hajtsa fejét a párnájára, és álmodjon szépeket, hogy a mai álom holnap valóra váljon!
 64. Mikor ezt az sms-t kezedbe veszed, küldője szívesen megfogta volna a segged. Mosolyodból ítélve tetszik az ötlet, kipróbálhatnánk egy kicsit többet.
 65. Vágytam rád, kívántalak, levetkőztem pucérra és izzadni akartam veled. De le kellett mondanom rólad, mert nem voltál bekapcsolva te hülye SZAUNA!!!
 66. A férfi olyan mint egy hűtőtáska: töltsd meg sörrel és bárhova elviheted!!
 67. A férfiak nemzete kétféle hormont tartalmaz:gátlót és serkentőt. Aa gátló gátolja az agyi funkciókat, a serkentő pedig serkenti a gátlókat.
 68. A srácoknak van a legkissebb kertjük: 1 répa, 2 kis krumpli és egy kis petrezselyem.
 69. A rendőrség keres valakit aki csinos és hihetetlenül jó az ágyban.Te biztonságban vagy, de én hova bujjak el???
 70. Az öngyilkosság eggyetlen elfogadott formája, ha halálra szeretkezed magad.Ezért ha meg akarsz halni, hívj fel.
 71. Hiányod mindig megvisel, nélküled lenni szörnyű érzés.Percekig csak ülök és azon gondolkozom, hogy ki vitte el a WC papírt.
 72. Tisztelt ugyfelunk! Sajnalattal kozoljuk, hogy a pumpalos puncivadasz onkielegitonk elfogyott, ezert mast kell valasztania!! Tisztelettel: Popo M.
 73. Tisztelt Elöfizetönk! Az Ön készülékébe szerelt hőmérőnk jelezte, hogy annyit dumál a mobilján, hogy ha nem fejezi be, menthetetlenül kihül a gyomra.
 74. Erotikus SMS sorozatunk elsö darabját látják. Kérjük még ne menjenek el. Te, ez nem olyan hang volt, mintha SMS jött volna? Ccccsö!
 75. Oljan hifdeg fann iztyen, hogy a kestzzstyumat se vesztem le mert lefattyna azujjjam.
 76. Bocs hogy rádcsörgetek a mobilod vagyok de ki kell hogy vegyél a zsebedből mert írto büdös van odabenn szerintem megdöglött a gyíkod.
 77. Gondolkodtam kettőnk kapcsolatán és ne legyen köztünk semmi... ...Se levegő,se ruha szóval tényleg semmi!
 78. Amikor először láttam, nagy volt és kemény. Lágyan a kezembe vettem, lehúztam róla a bőrt, és az ajkaim közé csúsztattam. Kicsivel később furcsa nedvesség csöpögött az államról. A fenébe is, de szeretem én az őszibarackot!!
 79. Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddal óvatosan ráharapsz, elmosolyodsz és kijön a mag. Kérsz még egy szotyit?
 80. Élvezem ajkaid gyűrűjét, cserébe az élvezetért szádba juttatok egy kis lét, és szomjad nyomban tovaszáll mert én vagyok a szívószál!
 81. Forróságtól izzadva vágyom rád!Nyelvemmel érezni akarom minden négyzetmétered és élvezni amint hideg zuhanyként hűtöd le tűzelö testemet! Imádlak:COCA-COLA !:)
 82. Egy átmulatott éjszaka után a férfi felébred, mellette fekszik egy nő. Felkel, belenéz a tükörbe, és a szájából kilóg egy fehér madzag. Megszólal, mikozben hózza kifelé: "Istenem, csak add, hogy Lipton tea legyen!"
 83. Hosszú és kemény, beveszem a számba. Ide-oda mozgatom, egyre mélyebben, és gyorsabban, már folyik valami fehér a számból, mikor végre kiveszem a FOGKEFÉT!
 84. Imádod édes testemet, szereted, ha a szám a szádhoz ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? JOHNNIE, JOHNNIE WALKER!
 85. Rosszul fog esni, amit most irok, de nem szeretném, ha mástól kellene megtudnod, hogy a télapó nem létezik! :-)
 86. Akarsz engem? Már sokan akartak. Voltak akik háromszor is megkaptak, de még senki nem panaszkodott. A szívinfarktusod