December 22 , 2014


Karácsonyi SMS-ek

 1. Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek mesélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámot hint. Így adja át az üzenetet: Kellemes Ünnepeket!
 2. Gyantás a seggem,csilingel a herém, csak nem a karácsonyfa jött hátulról belém?
 3. Csillagszóró ontja fényét, elhozza majd ma a békét. Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet:Boldog Karácsonyt és Boldog Új évet!
 4. Kései szán fut, csillog a friss hó, jégrögös úton villog a patkó.Cinke szeméről foszlik az álom. Csenget egy csengő, itt a Karácsony! Boldog Karácsonyt!!!
 5. Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tűlevelek a szönyegedben. Boldog Karácsonyt!
 6. Csillagszoró szorja fényt,kiván melegséget békét!Angyalka száll házatok fellett, hogy átadjon egy üzenetet:Kellemes békés karácsonyt kivánok nektek :****
 7. Kicsi házban kicsi fa,azon van egy kicsi lap,arra az van írva Neked,hogy Kellemes ünnepeket!
 8. Irigykedve néz most a Húsvéti Nyúl, mert a ma esti buliban Jézuska az úr! Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog a karácsonyod s az új éved!
 9. Nincs szebb ünnep, szerte-e világon, mint a havas , csillogó Karácsony! Otthonokban terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok! BOLDOG KARÁCSONYT!
 10. Mikor együtt vannak a családok, eszembe jutnak a barátok. Miközben bejglit zabálok sokat gondolok rátok! Boldog Karácsonyt kívánok!:)
 11. Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét! Angyalka száll házad felett, hogy átadjon 1 üzenetet: Kellemes, békés karácsonyt kívánok Neked!
 12. Az angyalok a mennybol a földre szállnak, térjenek be a hajlékodba, s maradjanak nálad! Boldog Karácsonyt!
 13. Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tulevelek a szonyegben. Boldog Karácsonyt!
 14. Ölelésbol és mézbol sohasem elég - gondolkozott Micimackó. Karácsonykor pedig mindkettobol duplán jár. Boldog Karácsonyt!
 15. Nincs édesebb ünnep széles e világon, mint a havas csillogó Karácsony. Édes terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok BOLDOG KARÁCSONYT!
 16. Karácsony ünnepén, ha mécses fénye boldogsággal tölti el szívedet, béke lesz a családban. Ha a családokban béke van béke lesz az országban. Ha az országokban béke van, béke lesz a Földön is!
 17. Kívánd,hogy mindazt, amit ma éjjel gondoltál ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet. Én pedig Békés Karácsonyt kívánok neked!
 18. Kései szán fut, csillog a friss hó, jégrögös úton villog a patkó. Cinke szemérol foszlik az álom, csenget egy csengo, itt a karácsony! Békés, boldog ünnepeket!
 19. Kicsi házban kicsi fa, kicsi fánál kicsi lap. Arra rá van írva neked, kellemes ünnepeket!
 20. Ha betör hozzátok egy dagadt, piros ruhás pacák és belerak Téged egy nagy zsákba, ne ijedj meg - csak én szóltam a télapónak, hogy téged kérlek karácsonyra!
 21. Tudod miért nem lehet a Mikulásnak gyereke? Mert csak cukor van a zacskójában.