Augusztus 18, 2014


Szerelmi SMS-ek

 1. Szeretném szívemet kitépni, s virág helyett ablakodba tenni. Hogyha látnád hervadó szívemet, akkor elhinnéd, hogy igazán szeretlek!
 2. Szeretlek Édes, szeretlek Téged, szeretni foglak, amíg csak élek. Kezem reszket, szívem nehéz, Szeretlek Téged, ennyi az egész.
 3. Kicsi szívem Érted dobog, Érted égnek a csillagok, Érted süt a nap az égen, Érted élek én is régen. Te vagy kicsi szívem vágya, Veled lenni, azt kívánja!
 4. Hiába tagadnám régóta szeretlek, könnyeim titokban teérted peregnek. Kértem a jó Istent tanítson feledni, válasza az volt: Téged kell szeretni!!
 5. Öröm és bánat együtt van a szívemben, egy könnycsepp csillan meg a szememben. Ha megkérdeznéd mi bajom,csak annyit mondanék: HIÁNYZOL,de nagyon!!!!
 6. Ösvény voltál s mélybe húztál. Megbántottál s összezúztál! Csókod ízét még itt érzem a számon,de rád már hiába vágyom!
 7. Szeretném ha szeretnél, két kezeddel megölelnél, szép ajkaddal csokolgatnál, és közben ápolgatnál!
 8. Halkan kopog az eső az ablakon, bár lenne minden cseppje csókod az ajkamon.Dörög,villámlik,háborog az ég,nem tudom meddig bírom nélküled még...
 9. Azt tanultam, hogy egy nap 24 óra, 1 óra 60 perc. Azt nem tudtam, hogy 1mp nélküled maga az örökkévalóság!
 10. Egy tanács...vigyázz magadra. Egy kérés...ne változz meg. Egy kívánság...ne felejts el. Egy hazugság...nem szeretlek. És egy igazság...borzasztóan hiányzol!
 11. Kezem,kezed nélkül,mint virág illat nélkül,ajkam ajkad nélkül, mint hajnal harmat nélkül, üresvagyok nélküled, mint víz nélkül a tengerek.
 12. Szeretlek és szeretni is foglak, míg át nem adlak egy néma sírnak, igaz ott is van élet,de én ott sem fogok mást szeretni CSAK TÉGED!!!
 13. Ha egy könnycsep legördül arcomon, az azért van, mert hiányzol nagyon, a hiányod megszokni soha se fogom, mert itt élsz szívemben, s ez jó nagyon!!
 14. Szemembe nézz, Szívembe látsz, Ha szerelmet kérsz ott mindig találsz. Csak annyit mondj: SZERETLEK ÉN! S ez lágyabban cseng mint száz költemény!
 15. Szeretnék Veled lenni egy éjszakán, bevallani, hogy szeretlek igazán! Nézni csendben két gyönyörű szemed, egy forró csók után bevallani,hogy nem tudok élni
 16. nélküled!
 17. Bárhol is jársz, melletted ott vagyok, vigyázok Rád, ha alszik angyalod. Egydül nem hagylak sohasem, ígérd meg Te is ezt nekem!
 18. Szeretnék a szél fuvallatával simogatni, szeretnék a nap sugarával melegíteni, szeretnék én a levegő lenni, mert szeretnék mindig Veled lenni!
 19. Ne haragudj rám, ha titokban imádlak, elsuttogom neved hervadó virágnak. Nyári estén csillagok csak Rólad mesélnek, ne haragudj rám, ha fáj a szívem Érted!
 20. Kicsiny szívem ÉRTED doban, úgy zakatol majd felrobban! Ez a szív csak ÉRTED remeg, mert azt mondja, hogy nagyon SZERET!
 21. Gyönyörű álmot láttam az éjjel, egy csillag szeretkezett a holdfénnyel. Felébredtem s rájöttem ez tény, Te voltál a csillag, én pedig a fény!
 22. Úgy szeretnék sokszor vándor felhő lenni, suttogó széllel hozzád elrepüni. Szép szemedbe nézni, csókolni a szádat, Veled tölteni hosszú éjszakákat.
 23. Jött egy manó, apró, álmot hozó. Kicsiny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz, Ő már tudja. Bebújik melléd az ágyba, s füledbe súgja, jó éjt te DRÁGA!!!
 24. Késő éjjel jön egy manó,apró, álmot hozó.Kicsiny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz,Ő már tudja. Beszáll melléd az ágyba,s füledbe súgja,jó éjt,jó éjt Drága!
 25. Lassan elhalkul a nyüzsgő világ, s csend tölti meg az éjszakát: Csak szívem hatalmas dobbanása zavarja meg a csendet és ez azért van, mert nagyon SZERETLEK
 26. Forróságtól lüktetve vágyom rád. A nyelvemmel akarom érezni minden porcikádat,s élvezni,amint nyári esőként hűtöd le tüzelő testem.
 27. Itt ülök a Dunán egyedül, s rád gondolok szüntelenül. A nap lágyan ring a víz tükrében, s te itt vagy velem a szívem csücskében!
 28. Szeretnék szeretni, szerelmet szerezni, szerelmes szívemet szívednek szegezni. Szólj hát szaporán szívemnek szerelme szerelmes szívedet szeretném, szabad-e?
 29. A szüleid biztos tolvaj űrhajósok voltak, akik elloptak 2 csillagot az égről és odaadták neked, hogy ezek ragyogjanak a szemedből, mikor rám nézel.
 30. Nem mondom, hogy szeress, azt sem, hogy gondolj rám! Ha a szíved nem mondja, én miért mondanám?
 31. Mikor megszülettél az eső esett, most tudtam meg, hogy csak az ég könnyezett, mert egy angyal a földre érkezett.
 32. Szeretlek mig meg nem halok, míg azt nem mondod, ne tedd! Nem felejtelek el soha: De azt tudnod kell:Soha ne mondd hogy SOHA!
 33. "Eberi törvény: kibírni mindent és menni, menni mindig tovább, még akkor is, ha már nem élnek benned remények és csodák!" /Hamingway/
 34. Üres az ágy, és nem jön az álom, nem szól a zene, hiába várom. Üvölt a csend és hallgat az élet, rám tör egy érzés: SZERETLEK TÉGED!
 35. Aki azt mondja szeret,talán igaz lehet. Aki azt mondja imád,sose hidd szavát. De aki csak áll és mélyen a szemedbe néz annak szivében örökké élsz!
 36. Tudnálak Téged mindörökké szeretni, melletted bút, bánatot feledni. Nélküled céltalan az életem,csak Te kellesz nekem ebben az életben!
 37. Fogy a hold,sápadt fénye kúszik be az ablakon.Tüzes csókod perzselését érzem ajkamon.Gyengéden símogat kezed.Veled szeretnék ébredni, mindig csak veled!
 38. Pici erdőben pici nyuszi,pici szádra pici puszi!Egy bűnöm van nem nagy vétek,2 szó az egész: SZERETLEK TÉGED!
 39. Szeretném ha tudnád szeretlek Téged. Szeretném ha tudnád,csak Miattad élek.Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni és elmondani:nem tudok Nélküled élni.
 40. Szeretném nyelvemmel érezni nyelvedet. Szeretném, ha valora válna a képzelet! Te légy álmaim vágya, s a testem tested puha ágya...
 41. Porba írunk valamit elfújja a szél, De ha a szívünkbe írjuk örökké ég. Én a szívembe véstem egy szót és egy nevet.
 42. A szó:szeretlek, a név a neved. Te vagy az egyetlen ki örömet okoz, nélküled az életem egy bezárt doboz. Várom a percet mikor újra látlak, s a dobozból kitörnek a titkos vágyak...
 43. Szeretlek mint, Zanziban az Eretnek és Xantusban az Yvarsejt! Olvasd össze kezdöbetüket és megtudod, mit gondolok én terólad!:)
 44. Ha majd egyszer síromnál állsz, s engem többé soha nem látsz, írd a porba csendesen, őt valaha szerettem
 45. Kívánlak, kellesz nekem, ágyba akarlak húzni,megizzasztani, úgy, hogy beleremegj, egész tested lázba égjen, előbb-utóbb úgyis az enyém leszel! Üdv az infulenza!
 46. Millió csók a szádra, de ha a lelked nem bánja, adok a tested más tájára, oda ahova a legjobban várod és elérjük együtt a MENNYORSZÁGOT!!!
 47. A madarak csinálják, a méhek csinálják, a lepkék csinálják. Csináljuk mi is? ÁÁÁ hagyjuk! Úgy sem tudunk repülni!
 48. Megpróbáltalak levegőnek nézni,de rájöttem,hogy levegő nélkül nem tudok élni!
 49. Szeretnék a szél fuvallatával simogatni, szeretnék a nap sugarával melegíteni, szeretnék én a levegő lenni, mert szeretnék mindig Veled lenni!
 50. Képtelenség szavakkal kifejezni, mennyire szeretném ha most itt lennél velem! Ezért nem mondok mást, csak annyit: Hiányzol Szerelmem!
 51. A szerelem olyan mint egy gyönyörű virág, csak az a baj, hogy a szakadék szélén nyílik!
 52. Tedd a kezed a homlokomra, mintha kezed kezem volna. Úgy őrizz, mint ki gyilkolna, mintha éltem élted volna. Úgy szeress, mintha jó volna, mintha szívem szíved volna.
 53. Összedőlhet fenn a magas ég,leomolhat minden ami ép.Egy fontos , hogy TE szeress, minden más semmiség!!
 54. Leszáll az est,jön egy manó,édes álmot hozó.Piciny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz,ő már tudja.Bebújik melléd az ágyba,s füledbe súgja: jó éjt Te Drága!
 55. Reggel ha felébredsz észre fogod venni, édes kis szobádból hiányzik valaki. Azt hogy ott jártam megtudhatod könnyen, hófehér párnádon megcsillan a könnyem!
 56. Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, minden csókot a számon felejtett. Még csak akkor tenne igazán szépet, ha örökre nekem adna Téged!
 57. Szeretnék könnycsepp lenni,Szemedben megszületni,lefolyni lassan arcodon, elégni forró ajkadon.Fáj és éget pedig csak két szó:SZERETLEK TÉGED!!!
 58. A Lélek bántalmai,olyanok,mint a test sebei:akármilyen gondosan gyógyítjuk is,forrasásuk mindig+látszik,s mindig az a feszély fenyegeti,h ismét felfakadnak.
 59. Sosem tudtam eddig, milyen szép az élet, mióta ismerlek, azóta élek! Szívem lágyan összedobban, szeretlek téged napról-napra jobban.
 60. Higgyj mindent, csak azt ne, hogy feledlek! Feledj mindent,csk azt ne hogy szeretlek! Az élet akkor szép, ha valaklt szeretsz, de kín, ha viszont nem szeretnek.
 61. Elvitted tőlem a napot, a holdat minden csillagot. Többet Szivárványtsem láthatok, nem mámorítanak illatok. Nélkülük még elvagyok, de én nélküled meghalok!
 62. Mikor szívünk elöször összedobbant, mikor szemed rám nézve lángra lobbant,mikor első csókod ajkamon égett, én már akkor ugy éreztem,MEGHALOKÉRTED!
 63. Hidd el egyszer elmegyek, mindörökre elmegyek. Szíved fáj majd, lelked sajog, de okát nem találod.Mig rádöbbensz 1 hajnalon könny csorog le arcodon!
 64. Ha kinézel az ablakon és felnézel az égre, Rád ragyog majd sokezer csillag fénye.Köztük én is ott lleszek, s nézek le Rád, onnan kivánok neked Jó Éjszakát!
 65. Fáj az emlék, mégis öröm, álmaimban minden percem veled töltöm. Nem tudlak nem is foglak elfeledni,kár hogy igy kellett megtanulnom szeretni!
 66. Fáj a lét a létezés, a fekvés és az ébredés. Fáj a mult és fáj a jelen, mindez azért, mert nem vagy itt velem!
 67. Addig vagy boldog, mig van aki szeret, ki bajban megfogja kezedés hogy milyen fontos is neked csak akkor tudod, ha már nincs veled.
 68. Egy gyöngéd ölelés, mi elfeledtet mindent, csak a pillanatnak élj, mi megér minden kincset!1 forró csók mely tüzes a vágytól, érzem öröké hozzád láncol.
 69. Örülj az életnek,mosolyogj sokat, találd meg a boldogsághoz vezet? utat!Olyanná válj,amilyen szeretnél lenni,s tudd,hogy én örökké foglak szeretni!
 70. Csendes kis éjszakán tekints fel az égre, gondolj egy szeret? szívre. De ne gondoldd, hogy e szív meg fog csalni, inkább a szívedért képes lesz meghalni!
 71. Szeretnéd, ha szeretném, amit szeretnél? Mert Én szeretném, ha szeretnéd, amit Én szeretnék! Na, akkor mostmár CSÓK ahová szeretnéd!:)
 72. Nem tudom, hogy mondjam el, mindazt,  amit érzek, Hidd el, hogy csak TE vagy, és én érted élek, Nem tudom, miért fáj, de fáj a messzeséged, Minden percben hiányzol, én úgy SZERETLEK téged.
 73. Oly üres nélküled az ágy, Oly forró irántad a vágy, Oly édes minden csók, mely éget, Hisz tudod, nagyon SZERETLEK én téged.
 74. Tudom, hogy e csönd érzelmeket takar, Tudom, minden gondolat el?tör majd hamar, Tudom, hogy az érzelem széttöri a gátat, Tudom, hogy a némaság öleli
 75. a vágyat.
 76. A szerelem megsemmisiti az eszt.Az agy es a sziv olyan mint a homokora ket edenye: amikor az egyik megtelik a masik kiurul.
 77. Szeretnék egy könnycsepp lenni, szemeidben megszületni, orcádon végiggördülni,ajakid közt
 78. Meséld el, ha bánt valami, hisz te számomra vagy valaki. Én mindig meghallgatlak, még meg is vigasztallak.Bár tudom, hogy mi bánt téged, mégis oszd meg velem, kélek.
 79. Hiába imádlak, hiába szeretlek, más nézi tüzét ragyogó szemednek.Elüzted at álmom, mert másé az ajkad.Tiéd volt a szívem, de te nem akartad!!
 80. Az égen már ragyognak a csillagok, Én az ágyikóm felé ballagok, Behunyom a szemem, és én boldog vagyok, Mert álmaimban,te velem vagy, és én veled vagyok...
 81. Ruzsos szám a szádra tapad, körmeim testedbe vájják az utat. Perzselö vérem tüzzé válik, ajkam lassan csokjaidra vágyik. örült vagyok, mert örülten szeretlek,
 82. nincs akadája a bruális szexnek!
 83. Szertni valakit az élet legszebb dolga, mely néha fájdalmat okoz de alapvetően élni nélküle nem érdemes! Szeretni téged maga az értelem!
 84. Ha majd egyszer szerető szívre vágysz, s ha nem találsz se közel se távol, gyere oda ahova engem temettek, ott a fűszál is azt súgja, hogy: NAGYON SZERETLEK!
 85. Öröm és bánat eggyütt van a szívemben, egy könnycsepp csillan meg a szamemben. Ha megkérdeznédmi a bajom csak annyit mondanék, HIÁNYZOL de nagyon!
 86. Eljöttem érted, mert szeretlek téged Mert reszket az ajkam, hogy ajkadhoz érjen, Hogy átöleljelek magamhoz szorítsalak, Tüzes ajkammal lágyan csókoljalak.
 87. Eljön az este, s eljövök én is. Ez csak egy álom, de lehet attól szép is. Lesz majd 1 nap, amikor az álomnak vége, Hozzád bújok akkor s szerethetlek végre.
 88. Búcsúzni könnyű, de feledni nehéz, Mert a szív a múltba ezerszer visszanéz. Meglehet, hogy könnyen nevetve búcsúzunk, Mégis fájni fog, ha újra találkozunk.
 89. Nem tudja senki, hogy erről ki tehet, De akkor majd búsan lehajtod a fejed. Megállnál ezerszer, ám mégis tovább lépsz: Mert búcsúzni könnyű, de feledni nehéz!
 90. Bizalom nélkül boldog nem lehetsz soha, Boldogság nélkül az élet mostoha. Bízzál tehát abban, kit a szíved szeret, Az életben boldog, -hidd el- csak így lehetsz.
 91. Ha vki elment, ne hívd többé vissza! A +sárgult emlék nem lesz többé tiszta. Ha vki elment, elment és el tudott menni Keményen akarva el lehet feledni!
 92. Húnyd le a szemed, s bízd rám magad. Elviszlek oda, hol senki sem zavarhat. Nem lesz ott senki, csak Te meg Én, Ott fekszünk majd a felhők tetején!
 93. Akkor tudod, mi is az a magány, Ha egyedül sétálsz egy hűvös éjszakán! Az éjszakába kiálltod kedvesed nevét, De nem hallja azt, csak a nyomasztó sötét!
 94. Minden éjjel azt álmodom, hogy mellettem állsz, Szerelmes szavakra, forró csókra vágysz, Simogató pillantásod érzem arcomon, Olyan mint a valóság, kár,
 95. hogy csak álmodom.
 96. Ha a csókok esőcseppek, egy tengert küldök. Ha az ölelések falevelek egy erdőt küldök. Ha a szerelem örök, akkor az örkkévalóságot küldöm neked!